Inloggen
Heb jij in de periode van 2017 tot 2023 bij de VPNG de training voor projectondersteuners gevolgd? Dan ben je van harte welkom op deze speciale terugkomdag voor alle oud-deelnemers.

Heb jij ook de behoefte om nog een keer met andere project- en programmaondersteuners terug te kijken op wat we geleerd hebben tijdens de training? Vind je het leuk en leerzaam nog een keer een casus te analyseren en oplossingen uit te werken? Of wil je je team helpen bij het schrijven van bestuursadviezen?

Op 11 april gaan we eerst met oud-deelnemers van de training ´Persoonlijk leiderschap - Van projectondersteuner naar projectsecretaris´ kort de belangrijkste lesstof nog een keer door. Even onze kennis opfrissen. Daarna geven we een aantal deelnemers de ruimte om te vertellen hoe zij de lessen hebben kunnen toepassen in de praktijk. Hoe is dat gegaan?  Ging het goed, of ben je tegen dingen aangelopen? Tijdens deze inspiratiedag gaan we deze ervaringen onder begeleiding van de trainers uitwisselen en kunnen we elkaar weer waardevolle tips geven.

Deze terugkomdag gaan we ook aan de slag met een case-study-analyse. Gezamenlijk pakken we een casus van een deelnemer op en gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen.

We horen bovendien steeds vaker dat ondersteuners betrokken worden bij het schrijven van bestuursadviezen. We gaan in op wat je nodig hebt voor een goed bestuursadvies en hoe je deze het beste kunt opbouwen. 


Een van de groepen van vorig jaar.

Aanmelden
Aan deze fysieke bijeenkomst in De nieuwe Jutter in Utrecht zijn voor oud-deelnemers geen kosten verbonden. We vinden het leuk om de deelnemers nog een keer terug te zien, te horen hoe het gaat en om gezamenlijk ons vak verder te verdiepen. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina.

 Begeleiders

  • Ellen Kassing
    Gemeente Utrecht

  • Natascha Man
    Gemeente Utrechtse Heuvelrug

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft