Inloggen
Wil je van een senior projectleider horen hoe hij projecten aanpakt? Gewoon eens fysiek op bezoek bij een andere gemeente, bij een projectmanager die voor dezelfde dilemma´s en uitdagingen staat als jij? Een kijkje in de keuken van een collega in het land?

Jan Mastenbroek van de gemeente Tilburg nodigt je van harte uit om 6 juli bij hem in Tilburg te komen kijken. Hij zal je de achtergronden vertellen van een aantal projecten waar hij al jaren leiding aan geeft en enkele projecten gaan we ook fysiek bezoeken. 

De projecten waar Jan onder andere aan werkt zijn:

  • het kernwinkelgebied: ontwikkelen en upgraden van openbare ruimte in het centrum
  • Klimaat-adaptatie in de binnenstad: hoe kan je water vasthouden en vergroenen in binnenstedelijk gebied in combinatie met bewonersparticipatie 
  • de herinrichting van de Willem II straat

 

We worden ontvangen door Jan op het Stadhuis van Tilburg, waarna we snel de stad ingaan om van de  verschillende projecten te horen hoe hij en zijn team dit aangepakt hebben. Het is een mooie kans om de geleerde lessen en de ervaringen van een collega te horen en zien.  • Jan Mastenbroek
    Senior projectleider Openbare ruimte en gebiedsontwikkeling, gemeente Tilburg

    Jan werkt inmiddels bijna 16 jaar voor de gemeente Tilburg als projectleider. Hiervoor was hij vijf jaar projectleider bij de gemeente Goirle. Je bent van harte welkom bij dit fysieke projectbezoek. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit projectbezoek is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 230 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 12.800 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast