Inloggen
Verslag: THEFD lees verder Verslag: De gereedschapskist van de ambtelijk opdrachtgever lees verder Deel 2 van de handleiding 'Programmasturing als vak' is uit!

20 september is het langverwachte tweede deel van de inspiratiegids 'Programmasturing als vak' gepubliceerd. 

lees verder
Vacature gemeente Hoeksche Waard: Teammanager Ruimtelijke Projecten, Civiel & Grondzaken

Werken voor de Hoeksche Waard betekent werken in een unieke streek, waarbij jij het verschil kan maken voor ruim 89.000 inwoners. Dat doe je samen met 700 collega’s die verschillend zijn in karakter, talenten en dromen. Maar met een gedeelde passie voor hun werk. Bij ons krijg je alle ruimte om mee te werken aan een gemeentelijke organisatie met eigentijdse uitdagingen die het beste in jou naar boven halen. Daarnaast bieden wij volop kansen voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling. Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Kom dan werken bij gemeente Hoeksche Waard, want jij maakt het echt!

lees verder
Verslag: De opgavemanager in de praktijk - Winterswijk lees verder Verslag: ambitiefinanciering lees verder Verslag: Wat doet een portfoliomanager? lees verder Verslag: de negen stijlen van opdrachtgeverschap lees verder Eerste Ondersteuners-Festival groot succes

Op 7 juni vond het eerste Ondersteuners-Festival plaats. Ruim 150 project-, programma en opgaveondersteuners van gemeenten uit het hele land waren naar Utrecht gereisd om zich verder te verdiepen in het vak van de ondersteuning.  

Commissaris van de Koning Hans Oosters opende het festival, waarna Lucia Rijker vertelde hoe je je persoonlijke doelen kunt behalen door planning en doorzettingsvermogen. En zij kan het weten, ze is wereldkampioen boksen geweest. Na een overheerlijke lunch namen de deelnemers vervolgens deel aan één van de vele interessante workshops.

Deze functionaliteit wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.


Commissaris van de Koning Hans Oosters

 

Lucia RijkerFoto-impressie

 

lees verder
Verslag: de krachtenveldanalyse lees verder
...