Inloggen
Ben jij binnen jouw gemeente het aanspreekpunt voor het faciliteren van de corona vaccinatiecampagne? Ben je druk doende om locaties te vinden en de samenwerking met de GGD vorm te geven? Heb je de behoefte om snel een netwerkje op te bouwen van collega’s bij andere gemeenten die precies hetzelfde aan het doen zijn? Schrijf je dan snel in voor deze meet-up van een uurtje op 14 januari.

Het doel van deze online bijeenkomst is, dat jij snel een netwerkje kan opbouwen dat bestaat uit collega's van andere gemeenten die ook met een vaccinatieproject actief zijn. Gezien de grote druk op het proces, wil de VPNG dat jij met zo min mogelijk inspanning snel een netwerk kan opbouwen.

Natuurlijk komen we online bij elkaar. In kleine groepen leer je andere deelnemers snel kennen, zodat je ervaringen en contactgegevens kunt uitwisselen.

De bijeenkomst delen we in rond drie kernvragen:

  • Welke opdracht heb je gekregen?
  • Hoe richt je de communicatie met de GGD in?
  • Hoe vind je geschikte vaccinatielocaties?

Aan het einde van de meet-up evalueren we op welke wijze jij als deelnemer het contact graag wil voortzetten. Na deze meet-up kun je sowieso kennis en ervaring blijven uitwisselen via het forum van de VPNG.
  • Corona vaccinatie

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Projecten, gemeente Zaanstad
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Gert Bolkesteijn, Hoofd Team Projecten, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 182 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 8.200 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 


CONTACT

Heb je een praktische vraag over dit webinar? Neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl.
Wil je graag een bepaald thema terugzien in één van de activiteiten van de VPNG?  Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.