Inloggen
Krijg jij het ook steeds drukker? We werken meer en meer via netwerken aan de opgaven van de stad. Participatie en procesregie zijn niet voor niets belangrijke thema’s. En als je aan een project werkt, ben je op steeds meer borden aan het schaken. Het werk is gefragmenteerder en afwisselender dan ooit! Kijk naar je agenda: wanneer was de laatste week die je helemaal van te voren had gepland en die ook zo verliep? De toegenomen dynamiek vraagt, van jou als professional, dat je overzicht houdt. Je moet ontwikkelingen in je project, proces of programma zien aankomen en daarop anticiperen. Als adelaar die alles overziet, en niet als hamster die van hot naar her rent. Alleen... hoe doe je dat??

Het is heel bijzonder dat een spreker van wereldformaat, bereid is om ons een stap verder te helpen. De Amerikaan David Allen is één van de invloedrijkste denkers over productiviteit en time management. Hij neemt ons mee in de essentie van zijn methode 'Getting Things Done'. David werkte veel samen met Stephan Covey en verkocht miljoenen exemplaren van zijn boek wereldwijd. Hij is gewend om op te treden voor zalen met duizenden genodigden. We zijn hem erg erkentelijk dat hij zijn wijsheid wil delen met de VPNG-leden! 

 

Bekijk de video waarin David ons een preview geeft over zijn bijdrage. Hij belooft ons:

  • een ultieme methode om stressvrij productief te zijn!
  • een proces om overzicht te creëren, zodat we met de juiste dingen bezig zijn
  • handvatten om meer rust te creëren
  • inzicht te geven in hoe je het belangrijkste de volledige aandacht gaat geven
  • Kortom: een 100% waterdichte methode om meer gedaan te krijgen met minder moeite

David is persoonlijk aanwezig in de Cereol Fabriek in Utrecht waar, vanwege corona, 15 gasten live corona proof aanwezig kunnen zijn. Aangezien David volle zalen trekt, zullen we gelijktijdig deze bijeenkomst ook live uitzenden via ons 3CX webinar platform. Je kan via dit platform rechtstreeks vragen stellen aan David.Wil je deze bijeenkomst online volgen?

Meld je dan aan via de aanmeldknop in deze mail. Doe dit snel, want bij 250 deelnemers zit ons webinar vol.Wil je graag persoonlijk in Utrecht kennismaken met David?

Omdat de vraag het aanbod van 15 plaatsen zal overtreffen, moeten we een selectie maken. Mail ons, wat jij zou kunnen bijdragen aan de VPNG en maak hiermee kans de bijeenkomst met David live bij te wonen. Als bijdrage kan je denken aan het aanbieden van een projectbezoek, een interessant thema dat je via een webinar wilt delen of een geweldig stappenplan voor participatie. Wees creatief en misschien zien we je persoonlijk op 22 september in de Cereol Fabriek. Stuur jouw bijdrage naar vpng@vpng.nl. Indien je vervolgens niet tot de gelukkigen behoort die live aanwezig kunnen zijn, heb je al wel een online plek hiermee gereserveerd!E-book

Iedereen die live of online deze bijeenkomst volgt, ontvangt na afloop het boek van David Allen als e-book. Tip

Als je geen tijd hebt voor deze sessie... dan heb je hem waarschijnlijk heel hard nodig ;-)

  • professionalisering project-, proces- en programmanagement

PS. David is Amerikaan en spreekt dus Engels! 

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Projecten, gemeente Zaanstad
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Gert Bolkesteijn, Hoofd Team Projecten, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 181 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 7.200 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 


CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze training, neem dan contact op met Toin Routers via t.routers@vpng.nl.