Inloggen
Welke invloed hebben maatschappelijke veranderingen op projectmanagement en welke invloed heeft het op ons, de projectmanagers? Moeten projectmanagers door deze verandering zich andere competenties toeleggen?

Met deze interessante vragen is afstudeerstudent Elise de Klerk bezig in het kader van haar scriptie voor de studie Bouwmanagement en Vastgoed. De afgelopen maanden heeft Elise tientallen projectleiders, afdelingshoofden en HRM-verantwoordelijken bevraagd en heeft hieruit interessante conclusies kunnen trekken. De VPNG is nieuwsgierig naar de uitkomsten, jij ook? 

In een webinar op vrijdag 12 mei zal Elise haar resultaten speciaal voor ons als projectleiders bekend maken. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

 Spreker

  • Elise de Klerk
    Afstudeerder Bouwmanagement en Vastgoed, InHollandAanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit webinar is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.

 

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 230 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 13.000 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast