Inloggen
Heb jij ook een overvolle agenda? Lopen de spanningen soms ook hoog op? Heb je stress van de combinatie werk en privé op één plek? Je hebt het te druk voor workshops, je hoofd zit vol en je lijf vol spanning? De VPNG bied je in de week van 19 april dan aan waar jij behoefte aan hebt: rust en ruimte!
In de week van 19 april, van maandag t/m donderdag, ben je dagelijks welkom vanaf 12:00 uur voor een online "mini-break yoga" van 20 minuten.  
Een moment om de spanning van de dag los te laten, te bewegen, rekken, strekken, diep te ademen en een momentje van rust. Het met regelmaat onderbreken van je dag zorgt ervoor dat fysieke en mentale spanning niet te hoog oploopt. En je helderste inzichten en beste ideeën komen voort uit een leeg hoofd. Even je voeten op de grond voelen en je hoofd leegmaken is zo hard nodig in deze rare online wereld. Het helpt je om weer even te voelen dat je meer bent dan een hoofd vol drukte.
Je bent welkom! En eventuele kids, partner en je projectgroepleden kunnen gewoon meedoen. Je hebt verder niets nodig. Je kunt meedoen in je gewone kleding en een yogamatje is wel handig, maar niet noodzakelijk.
Schrijf je snel in!

Je kunt één dag meedoen of elke dag. De algemene deelnamelink voor de vier sessies ontvang je een paar dagen voor begin van deze yoga-serie.
  • Tijd voor ontspanning

Yogadocent

  • Annemarie Hiemstra
    Raadsadviseur gemeente Stichtse Vecht en yogadocent

    Yogadocent Annemarie Hiemstra werkt in deeltijd bij de gemeente Stichtse Vecht als raadsadviseur en was er jarenlang projectmanager. AnneMarie is dus dé yogadocent die als geen ander weet welke stress project-, proces- en programmamanagers moeten uithouden. Meer informatie over yoga vind je op de website van AnneMarie: http://www.yogatime.nl

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Projecten, gemeente Zaanstad
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Manager Ontwikkelagenda en Opgavenmanager, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 203 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met 64 bijeenkomsten per jaar en ruim 8.400 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 


CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl