Inloggen
Ben jij een jonge ambtenaar en nog op zoek naar hoe jij meer impact kan maken voor de inwoners van jouw gemeente? Hoe jouw ambitie kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling en onze maatschappij? Merel Geurts besloot haar pad om te gooien en de overstap te maken naar de gemeente Utrecht. Binnen korte tijd wist ze zichzelf zo zichtbaar te maken, dat ze bij de gemeente Utrecht de ´Jonge ambtenaar van het jaar 2024´-verkiezing heeft gewonnen. Wat doet zij anders?

Merel Geurts studeerde van 2008 tot 2017 bouwkunde bij de hogeschool Utrecht en architectuur aan de TU Eindhoven. Al snel miste ze in het bedrijfsleven de mogelijkheid om maatschappelijk impact te maken. Ze wil later met trots kunnen terugkijken op wat haar bijdrage in de samenleving. Vier jaar geleden stapte ze daarom over naar de gemeente Utrecht. Eerst als projectleider en sinds kort als programmamanager.

Wat deed zij om direct succesvol te zijn als projectleider? Welke eigenschappen helpen je als startend projectleider om als volwaardig projectleider of teamlid gezien te worden binnen je gemeente? Met welke capaciteiten en leiderschapskwaliteiten kan je direct meebouwen aan de samenleving? Merel deelt graag met je haar succesformule waarmee zij het schopte tot de Utrechtse winnaar van de ´Jonge ambtenaar van het jaar 2024´-verkiezing.
Aanmelden
Je bent van harte welkom bij dit webinar. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit webinar is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio´s en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast. BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd Brabants Afval Team, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 250 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 80 bijeenkomsten per jaar en ruim 15.000 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast