Inloggen
Heb je er weleens aan gedacht dat jouw project wellicht helemaal niet geschikt is om aan te pakken met projectmatig werken of programmasturing? Je merkt bijvoorbeeld dat projectmatig werken jouw project niet vooruit brengt en dat het op diverse plekken knelt. Of werk je nu volgens de werkwijze van programmasturing en wil dat niet vlotten? Wellicht kan je jouw opdracht beter oppakken met procesregie! Of misschien ben je onbewust al jouw project via elementen van procesregie aan het regisseren?

Meer weten over procesregie? Neem dan deel aan het introductie-webinar op 6 februari. Tijdens dit webinar nemen we je mee in wanneer je nu projectmanagement, programmamanagement of procesregie toepast. Je verkent samen met andere deelnemers of er in jouw opdracht sprake is van procesregie, wat die werkwijze inhoudt, wat de rol van procesregisseur betekent en hoe het 7-veldenmodel van procesregie je hierbij kan helpen. 

Voor wie?
Voor project- en programmamanagers die meer willen weten over de werkwijze procesregie.

Aanmelden
Je bent van harte welkom bij dit webinar. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit webinar is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio´s en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.

Vakgroep:
Procesregie


Spreker

  • Agnes Jonkman
    VPNG

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd Brabants Afval Team, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft