Inloggen
Ben jij projectondersteuner en ben je trots op jouw vak? Zo ja, lees dan vooral verder!

Niet jouw thema? Bekijk de activiteitenkalender van de VPNG voor andere bijeenkomsten.

Heb je zin om geïnspireerd te worden door collega projectondersteuners? Heb jij het idee dat je meer kan als dat je nu doet? Wil je nieuwe dingen leren? Successen delen? Tips uitwisselen? Vind je dat het vak van projectondersteuner meer gewaardeerd moet worden? Zonder projectondersteuners geen goede projectleiders!

Tijd om je aan te sluiten bij de leerkring projectondersteuners.

Wat gaan we doen? De komende maanden gaan we interessante sessies organiseren die je inspireren en je helpen jouw netwerk uit te breiden. Doel? Jouw vakmanschap / vakvrouwschap vergroten!

Waarom zou je niet meedoen?

- omdat je vindt dat je niks meer kunt leren
- omdat je niet geïnspireerd wilt worden
- omdat je geen tijd hebt en zeker niet voor jezelf 
- omdat je geen zin hebt.

 

  • Leerkring Projectondersteuners

Leerkringbegeleider

  • Ellen Kassing
    Gemeente Utrecht

We starten de leerkring op dinsdag 20 april van 10.00 uur tot 11.30 uur met een online bijeenkomst. Deze bijeenkomst gaan twee projectondersteuners, één uit het fysiek domein en één uit het sociale domein hun ervaringen met jou delen en gaan zij dieper in op de rol die zij hebben bij hun gemeente. Wij zijn benieuwd welke taken zij binnen de projecten hebben en voor welke discussies staan zij met collega's? Waar liggen de grenzen van het vakgebied en waar liggen de grenzen van het taakbereik. Is het normaal dat je eigenlijk de ambitie moet hebben om meer te gaan doen als ondersteuner, of is de rol van ondersteuner sterk gedefinieerd en moet je daarin berusten?

Deze eerste bijeenkomst gaan we ook met alle deelnemers inventariseren wat wij als projectondersteuners belangrijk vinden en waar we meer over willen weten. De onderwerpen die uit deze inventarisatie komen, gaan we op de agenda zetten voor de volgende bijeenkomsten van de leerkring.

Meld je aan voor deze leerkring via de aanmeldknop. Geef op het aanmeldformulier even kort aan of je projectondersteuner in het sociaal of het fysiek domein bent.

 

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Projecten, gemeente Zaanstad
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Manager Ontwikkelagenda en Opgavenmanager, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 202 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met 64 bijeenkomsten per jaar en ruim 8.400 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 


CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl