Inloggen
Ben jij recent gestart als (junior) projectleider en onder de 35 jaar? En kijk je soms met verbazing hoe de oudere generatie projectleiders projecten willen aanpakken?

De samenleving verandert snel en de nieuwe generatie projectleiders heeft soms heel andere ideeën om bepaalde vraagstukken op te lossen dan de oudere generatie. Natuurlijk heeft de oudere generatie veel ervaring, maar is dat wel de ervaring die de huidige maatschappij van hen vraagt? Vragen inwoners tegenwoordig niet veel meer creativiteit van hun gemeente om de belangrijke opgaven op te lossen. Creativiteit die de jongere generatie meebrengt, terwijl de oudere generatie blijft hangen in hun oude oplossingen die niet meer aansluiten bij de realiteit.

Herken jij deze generatiekloof binnen jouw projectteams? Hoe reageer jij hierop? Laat je binnen jouw team duidelijk jouw mening en ideeën horen of pas jij je aan aan de opvatting van de oudere collega´s?

Tijdens het "Jonge ProjectProfessionals" webinar op 25 januari gaan we in op hoe het is om als beginnend projectleider voor een gemeente te werken en de generatieverschillen die je kunt tegenkomen. TPNG trainees geven voorbeelden vanuit de praktijk en zullen ook willen ingaan op jouw ervaringen. Trainee coach Björn Uffing van de gemeente Nijmegen zal je tips geven hoe je om kunt gaan met verschillen van inzicht binnen jouw projectteams. 

Aanmelden
Je bent van harte welkom bij dit webinar. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit webinar is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio´s en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.Sprekers

  • Björn Uffing
    TPNG trainee coach

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd Brabants Afval Team, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 250 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 80 bijeenkomsten per jaar en ruim 13.900 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast