Inloggen
Is portfoliomanagement één van jouw taken? Of ben je wellicht 100% portfoliomanager? Ben je nieuwsgierig naar welke tools collega's inzetten voor portfoliomanagement? Ben jij ook zoekende naar de juiste positionering van portfoliomanagement binnen de gemeente en krijg je hierbij te maken met vraagstukken rondom interne veranderingen?

John Ouderling is nu ruim een jaar portfoliomanager bij de gemeente Alphen aan den Rijn en daarbij verantwoordelijk voor het projectmatig werken binnen de gemeente met betrekking tot de interne veranderingen. John neemt je graag mee met zijn ervaringen als portfoliomanager, de voorbereidingen van een nieuwe portfolio tool en de positionering van portfolio binnen de gemeente. John vertelt zijn ervaringen hoe hij grip houdt op de diverse projecten en programma's binnen de gemeente en hoe hij ervoor zorgt dat projecten ook voorzien worden van de juiste mensen en middelen.

Aanmelden kan al via de blauwe aanmeldknop op deze pagina.  • John Ouderling
    Portfoliomanager Alphen aan den Rijn
BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Opgavenmanager, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Opgavemanager, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 225 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 11.500 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale en provinciale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast