Inloggen
Beschik jij tijdens jouw project, programma of proces altijd over de juiste informatie? Zodat de stappen die je zet en de beslissingen die je neemt ook gebaseerd worden op de laatste, actuele informatie? Vanuit diverse spelers uit het krachtenveld wordt continu nieuwe informatie aangeleverd, komen partijen met nieuwe inzichten en heb je te maken met nieuwe interne en externe ontwikkelingen. Door bepaalde stappen die je zet in je project of proces, verandert ook weer de stroom aan informatie die op je afkomt. Hoe houd je al deze informatie gestructureerd bij en behoud je op elk moment overzicht?

Jeffrey, Twan en Sjors nemen je graag mee in hoe een project of proces op het juiste moment - en dat is steeds meer elk moment - over de juiste informatie kan beschikken om de juiste beslissing te kunnen nemen. Dat vraagt iets van de inrichting op alle aspecten van GROTIK en het datamodel is hiervoor een mooie tool. Data kan een groot deel van het instrumentarium verschaffen om een voorspellend vermogen in een project of proces te faciliteren. Met name de combinatie van de data uit de GROTIK-aspecten geeft zicht op de verbindingen en afhankelijkheden. Ook de onderlinge relaties tussen bijvoorbeeld deelprojecten of -processen vragen om een combinatie van de juiste data. Deze verschillen of juist verbindingen maken in elk geval in een vroeg stadium zichtbaar dat waakzaamheid geboden is en zich mogelijk een risico aandient als daar direct zicht op is.

Aanmelden
Ben jij benieuwd hoe Jeffrey, Twan en Sjors projecten, programma´s en processen beheersen en welke tools zij daarvoor inzetten en hoe die functioneren? Schrijf je dan in voor dit webinar op 19 maart. 

Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit webinar is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio´s en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.

 Sprekers

  • Jeffrey Tse
    Data-analist Bedrijfsvoering, Manager projectbeheersing Gebiedsontwikkelingen, gemeente Amsterdam

  • Sjors van Heel
    Manager Projectbeheersing, gemeente Utrecht

  • Twan Joosten
    Projectcontroller, gemeente Venlo

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd Brabants Afval Team, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft