Inloggen
Wil je weten welke thema's spelen bij gemeentelijke projectmanagementbureaus en ingenieursbureaus van gemeenten bij jou in de regio? Welke thema's boeien en binden ons allen? Hoe is het ambtelijk opdrachtgeverschap binnen de diverse organisaties georganiseerd en hoe werkt deze?

Gastgemeente voor het VPNG regio-overleg West is ditmaal Delft. Naast de ons bindende thema's, zal de gemeente Delft je ook meenemen op excursie naar Nieuw Delft. Het is een ontwikkelingsgebied van bijna 24 hectare dat transformeert van een spoorzone naar een nieuwe leefomgeving. Er komen 1.200 nieuwe woningen en meer dan 40.000 m2 aan stedelijke functies. In 2025 moet het een gebied zijn met een gevarieerde leefomgeving, met openbare ruimten waar mensen graag verblijven en elkaar kunnen ontmoeten.

 

Het regio-overleg West begint op het Stadskantoor van de gemeente Delft op 3 november om 10.00 uur. Rond 15.00 uur ronden we de bijeenkomst af. 

Doelgroep
Teamleiders en hun plaatsvervangers van gemeentelijke Projectmanagementbureaus en gemeentelijke Ingenieursbureaus, en teamleiders van projectafdelingen van waterschappen, veiligheidsregio's en provincies uit de regio West. Voor de regio's Noord, Midden en Zuid worden later aparte regio-overleggen georganiseerd.

Geen kosten
Zoals alle bijeenkomsten van de VPNG, is ook dit regio-overleg voor leden kosteloos. 

Aanmelden
Meld je aan via de aanmeldknop op deze pagina. Indien je nog vragen hebt, richt deze aan t.routers@vpng.nl.
Graag tot ziens op het VPNG regio-overleg West,

Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 225 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 10.500 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast