Inloggen
Werk jij binnen jouw projectteam ook met Microsoft's Teams en Sharepoint? Of word je geacht dit te doen? Heb jij scherp welke handige mogelijkheden en ook onmogelijkheden er zijn met dit pakket? Probeer je het werken met Sharepoint en Teams te voorkomen? Plaats je alleen maar wat bestanden? Of maak je gebruik van alle functies voor het samenwerken die het pakket biedt?

Veel gemeenten en provincies werken met Microsoft's Sharepoint en Teams. De VPNG-vakgroep Projectondersteuners kreeg meermaals de vraag om dieper in te gaan op alle mogelijkheden (en beperkingen) die het pakket biedt. De VPNG heeft geen aandelen Microsoft, maar aangezien veel leden de software op hun laptop hebben staan vanuit de gemeente of provincie, willen we dit webinar objectief met elkaar doornemen hoe je de software kunt inzetten voor de samenwerking binnen jouw projectteam en hoe je het documentbeheer voor jouw projecten kunt inrichten.

Dit webinar laten Sacha van Doorn van de gemeente Nieuwegein en Solette Pennings-Moniz van de provincie Noord Brabant zien hoe zij Teams en Sharepoint gebruiken om de samenwerking binnen hun projectteams digitaal te ondersteunen en hoe zij het documentbeheer ingeregeld hebben. 

 Begeleider en sprekers

  • Wypke van Pagee
    Projectsecretaris gemeente Utrecht en VPNG begeleider

  • Sacha van Doorn
    Project Assistent gemeente Nieuwegein

  • Solette Pennings-Moniz
    Projectondersteuner provincie Noord-BrabantDoelgroep
Deze online bijeenkomst is bedoeld voor ambtelijk projectondersteuners en projectsecretarissen. Maar ook als je een andere functie hebt binnen project- of programmateams ben je van harte welkom.

Aanmelden
Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Deelname is voor VPNG-leden gratis. BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Opgavemanager, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 225 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 10.500 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast