Inloggen
We weten allemaal dat 'hoe' je iets vertelt, van groot belang is voor wat de mensen ervan vinden of wat ze ermee doen. Storytelling is een eeuwenoude techniek die veel bijdraagt aan het creëren van draagvlak vanuit het 'waarom' een bepaalde verandering noodzakelijk is.

Als er iemand ons iets kan leren over de techniek van storytelling is het wel Martin Koolhoven. Hij is scenarioschrijver en dé filmregisseur van bijvoorbeeld de filmklassiekers Oorlogswinter, Het Schnitzelparadijs en Brimstone. Hij laat ons aan de hand van filmbeelden ervaren hoe storytelling werkt en vooral hoe je dit zelf succesvol kunt inzetten binnen de communicatie van jouw project, proces of programma.
Aanmelden

Meld je aan voor de storytelling via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gastAlgemene ledenvergadering
(van 13.30 tot 14.00 uur)
In aansluiting op de inspirerende woorden en beelden van Martin wordt de algemene ledenvergadering van de VPNG gehouden. We kijken terug op dit jaar en kijken ook alvast vooruit naar alle plannen van de VPNG in 2023. Dus mocht je je mening willen laten horen over de activiteiten tot nu toe, of wil je graag ideeën delen voor volgend jaar, blijf dan na het webinar van Martin Koolhoven nog even een half uurtje. Voor de ALV moet je je apart aanmelden.

 

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Opgavenmanager, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Opgavemanager, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 226 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 11.500 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale en provinciale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast