Inloggen
De VPNG organiseert in september drie webinars speciaal voor projectondersteuners. Ben je projectondersteuner, meld je aan! Ben je geen projectondersteuner, maar interesseert het thema je? Meld je gerust ook aan.

Op 10 september nemen Amel Jaafar en Ria Eijgelaar (projectleider cq. projectondersteuner van de gemeente Súdwest Fryslân) ons mee in hun ervaringen met participatie en digitaal vergaderen. Aangezien Amel twee jaar geleden zelf nog projectondersteuner was, kan zij zich goed inleven in deze rol. We gaan met Amel en Ria in gesprek over hoe hun rolverdeling aan het veranderen is en wat hun leukste ervaringen zijn van hun samenspel bij digitaal vergaderen en digitaal participeren. Hoe geef je elkaar de ruimte en hoe werk je digitaal samen? We staan met samen met jou stil bij de vraag, waar de kansen liggen in de (digitale) samenwerking met jouw projectleider. 

Meld je ook aan voor het webinar 'do's en don'ts bij digitale participatie' en het webinar 'Omgaan met lastige projectleiders'.

  • professionalisering project, proces programmanagement

Sprekers

  • Amel Jaafar
    Projectleider gemeente Súdwest Fryslân

  • Ria Eijgelaar
    Projectondersteuner gemeente Súdwest Fryslân