Inloggen
Ben jij projectondersteuner of projectsecretaris? En wil je andere ondersteuners ontmoeten om praktische zaken uit te wisselen, ervaringen te delen en te komen tot goede ideeën? Kom dan 2 november naar het werkbezoek voor ondersteuners bij de gemeente Arnhem!

We beginnen dit werkbezoek met een presentatie van Patricia Vleeming. Zij is teamsecretaris bij de gemeente Arnhem en gaat ons vertellen hoe zij haar functie van ondersteuner heeft ingericht tot een dynamische en uitdagende rol. 

Na de plenaire sessie gaan we interactief aan de slag met vragen en stellingen die wij als ondersteuners vaak tegenkomen in ons werk. Door van anderen te horen hoe zij opdrachten invullen en taken verrichten, word je geïnspireerd om na te denken over hoe je jouw functie efficiënter, interessanter of uitdagender kan invullen.

Programma

10.00 Welkom
10.15 Presentatie Patricia over de invulling van haar functie als ondersteuner
10.30 Introductie interactieve sessies

10.45 Koffiepauze

11.00 1e ronde interactieve sessies
11.45 2e ronde interactieve sessies

12.30 Lunch

13.15 3e ronde interactieve sessies
14.00 Samenvatting resultaten van de sessies
14.30 Afsluiting

 Begeleiders

  • Natascha Man
    Gemeente Utrechtse Heuvelrug

  • Ellen Kassing
    Gemeente Utrecht

  • Patricia Vleeming
    Gemeente ArnhemJe bent van harte welkom bij dit fysieke werkbezoek. Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Dit projectbezoek is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies, veiligheidsregio´s en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast.

 BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd Brabants Afval Team, Tilburg
Ruud de Smit, Teamleider Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft                  

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 230 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 80 bijeenkomsten per jaar en 13.000 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast