Inloggen
Ben jij verantwoordelijk voor het professionaliseren van het opgavegericht werken? Dan nodigen Godelieve Wijffels, programmamanager opgavegericht werken bij de gemeente Zwolle, en Enrico Krijo van de VPNG je persoonlijk uit voor een fysieke sessie in Utrecht. Het is namelijk heerlijk om buiten de hectiek waar we nu zo vlak voor de zomer in zitten, even in alle rust na te denken over de koers van het opgavegericht werken binnen jouw gemeente. Samen met collega’s die voor hetzelfde vraagstuk staan.

Aanleiding voor dit initiatief is de aanpak vanuit de gemeente Zwolle om een kenniscentrum op te zetten voor het professionaliseren van opgavegericht werken. Nijmegen zit op een vergelijkbaar spoor en zo zijn er meer gemeenten. Daarnaast is vanuit de VPNG nu twee keer de leergang ´opgavegericht werken voor projectleiders´ gegeven, waaruit we nu een paar interessante aanzetten gedistilleerd hebben voor het handelingsperspectief van opgavemanagers/-regisseurs. 

Genoeg dus om het met elkaar over te hebben! Wij zorgen voor een heerlijke lunch en een mooie plek. We verheugen ons op deze fysieke sessie, waarin ook ruimte is om jouw netwerk rond het professionaliseren van opgavegericht werken te versterken. 

We streven voor deze sessie naar maximaal 15 deelnemers. Collega´s die echt aan de lat staan binnen hun  gemeente om het Opgavegericht werken te professionaliseren. Als je je meer aan het oriënteren bent op wat opgavegericht werken is, dan verwijzen we je graag naar een van de Mastermind sessies die we later dit jaar weer organiseren. 

Aanmelden kan via de blauwe aanmeldknop op deze pagina. Deze sessie is kosteloos voor alle medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen die lid zijn van de VPNG. Is jouw ambtelijke organisatie geen lid? Je bent welkom als gast. Zet bij jouw aanmelding even in het notitieveld wat jouw drijfveer is om aan deze sessie deel te nemen.Initiatoren

  • Godelieve Wijffels
    Gemeente Zwolle

  • Enrico Kraijo
    VPNGBESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Ontwikkeling, gemeente Pijnacker-Nootdorp
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Ruud de Smit, Teammanager Projecten, Súdwest-Fryslân
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 230 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met ruim 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 12.800 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 

CONTACT

Heb je een praktische vraag over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl. Wil je graag een bepaald thema terugzien op de VPNG-agenda? Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.

Alle bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor medewerkers in loondienst van een gemeente, provincie, waterschap of veiligheidsregio. Is jouw organisatie geen lid van de VPNG? Je bent welkom als gast