Inloggen

Ben jij gedreven om aantoonbare resultaten te behalen? Zie jij het als jouw missie om een cruciale rol te spelen bij het verwezenlijken van onze ambitieuze doelen in Lingewaard? Als manager Projecten ben jij de drijvende kracht achter de realisatie van onze visie: het bevorderen van kwalitatief wonen, duurzaam ondernemen en hoogwaardig onderwijs in onze gemeente. Kom bij onze organisatie en breng jouw professionele leiderschap in. Werk samen aan uitdagende projecten, het ruimtelijke domein en de groei van onze organisatie.

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige rol geef je leiding aan ons team van professionals, die de kern vormen van ons streven naar een bloeiend Lingewaard. Onze visie op goed wonen reikt verder dan alleen huisvesting; het omvat een aantrekkelijke leefomgeving, betaalbare woningen, nabijgelegen voorzieningen, hoogwaardige scholen en aangename winkels. Samen met overheidsinstanties, lokale ondernemers en bewoners breng je deze visie tot leven.

Wat ga je concreet doen?

  •  Als inspirerende leider met een sterk mensgerichte aanpak, introduceer je veranderingen en vernieuwingen in het team en de organisatie.
  • Je leidt het team bij de uitvoering van cruciale projecten, waaronder woningbouw, mobiliteit, maatschappelijke voorzieningen, scholen en energietransitie.
  • Professionaliteit en consistentie in projectplanning en -uitvoering zijn bij jou vanzelfsprekend.
  • Samen met collega's in het ruimtelijke domein draag je bij aan de voortgang van onze ruimtelijke ambities en uitdagingen.
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor het bestuur.
  • Samen met je collega-teammanagers en het directieteam werk je aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Wie zijn wij?
Je werkt samen met 30 betrokken professionals die de gebiedsontwikkeling, het wonen, ondernemen en leven in Lingewaard verbeteren. We zijn informeel, open en werken samen als een hecht team.

Samen met de teams Ruimtelijk beleid, Openbare Ruimte & Vastgoed en Technisch Wijkbeheer vormen jullie een integraal team dat streeft naar een duurzame en leefbare omgeving.

Als manager Projecten maak je deel uit van het managementteam, dat bestaat uit 12 teammanagers en 2 directieleden. Samen werken jullie vanuit een informele collegiale werksfeer aan team- en organisatiedoelen. Als onderdeel van dit team draag jij bij aan het versterken van de groep.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan (maximaal 36 uur per week) met een vast contract bij de gemeente Lingewaard.
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tot € 6.993, - (schaal 13).
  • Een budget van 17,05% op jaarbasis voor extra's zoals uitruil reiskostenvergoeding, studiekosten en/of verlof.
  • Toegang tot ons leiderschapsprogramma om jezelf en je team te ontwikkelen.

Een kijkje in onze organisatie: https://sociaaljaarverslaglingewaard.nl/

Wie zoeken wij?
Ruime ervaring in het aansturen van projectleiders is een vereiste. Jij bent een gedreven en resultaatgerichte manager met een stevige persoonlijkheid en visie. Jij faciliteert je medewerkers vanuit vertrouwen, stimuleert eigenaarschap en omarmt veranderingen. Met ervaring als manager begrijp je de dynamiek van een gemeente en navigeer je soepel door de politiek-bestuurlijke omgeving.  

Waar kom je te werken?
Welkom bij Lingewaard, waar we bruisen van energie! Met een werkgeluk-score van 7,8 overstijgen we het landelijke gemiddelde. We omarmen diversiteit en bieden iedere medewerker de kans zich te onderscheiden en te ontwikkelen. We zijn een middelgrote gemeente waar je als medewerker het verschil kan maken. Met onze ligging tussen Arnhem en Nijmegen zijn we onderdeel van een ambitieuze en kansrijke regio, waar we als gemeente actief in meedoen.

En wat nog meer?

Wij hebben een modern gemeentekantoor met mooie gevarieerde werkplekken. We werken hybride. En hiervoor kun je via Lingewaard jouw thuiswerkplek inrichten met een stoel, een bureau, beeldschermen en headsets.

Binnen Lingewaard is er volop de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. En ook binnen jouw functie dagen wij je volop uit om je te blijven ontwikkelen. Samen kijken we waar en wanneer je jouw werk uitvoert. Een goede werk-privé-balans vinden we erg belangrijk. Je kunt ook gratis deelnemen aan verschillende sportactiviteiten, zoals: bootcamp training, boks lessen, pilates, power walken of yoga.

Hoe solliciteer je?

Eerst in gesprek en dan pas solliciteren
Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan nodigen we je graag eerst uit voor een informeel gesprek vóórdat je solliciteert. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en krijg jij de gelegenheid om vragen te stellen. Dit informeel kennismaken kan via een wandeling in onze mooie gemeente of gewoon met een kop koffie op kantoor. Je kunt hiervoor contact opnemen met Esther van der Bij via e-mail: E.vanderBij@Lingewaard.nl , waarin je je voorkeur en telefoonnummer vermeldt.  We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Ga in gesprek met:

Igor van der Valk – gemeentesecretaris

Martijn van Kooij – directeur

Ramond Leijte - manager openbare ruimte & vastgoed

Marleen Hoekjan - manager mens & organisatie

Ben jij enthousiast geworden?
Solliciteer dan vormvrij via www.werkeningelderland.nl. We kijken uit naar jouw reactie en gaan snel in gesprek met geschikte kandidaten. Jouw inbreng is welkom in het bouwen aan een beter Lingewaard!

Binnen 48 uur onze reactie !
Binnengekomen reacties worden meteen in behandeling genomen. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Wanneer we de vacature ingevuld hebben, zullen we deze wervingsprocedure beëindigen. 

Om een nog beter beeld van jouw ervaring, kennis en competenties te krijgen, kan het zijn dat we jouw LinkedIn-profiel raadplegen.

Door te solliciteren op deze functie stem je ermee in dat wij persoonsgegevens op jouw (digitale) cv en motivatie verwerken. Heb je de functie niet gekregen? Dan verwijderen wij jouw gegevens binnen 4 weken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?
Wil je meer weten over de functie, onze organisatie en met wie je gaat samenwerken? Neem dan vooral contact met Igor van der Valk (06 28 17 88 46).