Inloggen

De komst van het coronavirus heeft voor heel wat opschudding gezorgd. We moesten ons aanpassen aan een nieuwe situatie, maar ook omgaan met de onzekerheden die dit nieuwe virus met zich meebracht. Wij waren benieuwd naar de ontwikkelingen in het fysieke en sociale domein en nodigden diverse gasten uit om hier meer over te vertellen. De belangrijkste lessen uit deze webinars hebben we op een rijtje gezet!

De nieuwe situatie vroeg ook bij ons voor de nodige aanpassingen. Fysieke bijeenkomsten gingen niet meer door, maar tegelijkertijd speelde - en veranderde - er veel binnen de verschillende domeinen. Hier wilden we ons netwerk graag van op de hoogte houden, dus nodigden we deze interessante sprekers uit om deel te nemen aan een reeks van webinars: Maxime Verhagen, Co Verdaas, Erik Dannenberg, Jan Fokkema en Bert van Steeg.

Stuk voor stuk bespraken zij de impact van de coronacrisis op een onderwerp binnen het fysieke of sociale domein. Wij hebben de belangrijkste lessen op een rijtje gezet.

Deze functionaliteit wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Uit de belangrijkste lessen van Maxime, Co, Erik, Jan en Bert kunnen we halen dat het in deze crisis tijd is om samen te werken. Gooi principes even overboord en kijk samen naar oplossingen. Dit maakt het niet alleen makkelijker, maar ook dragelijker. Voor iedereen.

Benieuwd naar de samenvattingen van alle webinars en de complete opnames? 

  • Klik hier voor de webinar van Maxime Verhagen
  • Klik hier voor de webinar van Co Verdaas
  • Klik hier voor de webinar van Erik Dannenberg
  • Klik hier voor de webinar van Jan Fokkema
  • Klik hier voor de webinar van Bert van Steeg