Inloggen

Welkom op de vernieuwde website van VPNG!

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het idee van een officiële naamsverandering tot en met de realisatie hiervan. Waar we voorheen de naam Digitaal Leerhuis als naam voor onze organisatie en website gebruikten, gaan we nu verder als VPNG.

De reden achter deze wijziging is dat wij bij velen bekendstaan als Vereniging Projectmanagement Nederlandse Gemeenten (VPNG) en deze naam al voor veel uitingen gebruiken. VPNG is ook de vereniging waar gemeenten zich bij aansluiten en waar het eerste contact ontstaat. Het Digitaal Leerhuis blijft bestaan als onderdeel van VPNG en dient als omgeving/tool om in te leren, maar ook om kennis en ervaring in uit te wisselen.

Deze functionaliteit wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Wat veranderd er nu? Niet veel! Behalve de naamsverandering en aangepaste website, werken we met dezelfde mensen aan dezelfde informatieve webinars, gezellige bijeenkomsten en leerzame trainingen. Wij zien het als een positieve ontwikkeling voor onze vereniging en als frisse start voor onze samenwerking in de toekomst!