Inloggen

Thema: Zichtbaarheid, de zelfbewuste gemeente

Baal jij er ook zo van dat het VPNG jaarcongres van oktober in Amersfoort dit jaar niet door kon gaan? Lucas Bolsius (burgemeester van Amersfoort) en Remco Limburg (hoofd programma’s en projecten van Amersfoort) balen hier ook van, maar nodigen je graag uit op een ander moment: 15 april 2021! Blok die dag alvast in je agenda. Het gaat hoe dan ook door. Of we tegen die tijd fysiek in kleine groepen bij elkaar mogen komen of helemaal niet. We zorgen die dag voor een verrassend (digitaal) programma.  
Het thema van het jaarcongres is zichtbaarheid. Het projectmanagement bureau van de gastgever gemeente Amersfoort maakt voor ons zichtbaar hoe ze werken aan de stad En we nodigen sprekers uit die ons bewust maken van onze eigen zichtbaarheid als sturingsprofessionals (project-, proces- en programmamanagers, ondersteuners). Zichtbaarheid is sowieso een belangrijk thema voor gemeenten. Doordat wij als gemeenten steeds meer een netwerkspeler worden, naast - in plaats van boven - andere partners, zullen we steeds meer moeten nadenken over hoe wij onszelf zichtbaar maken. Welke visie hebben wij op de opgaven in de stad, en welke plek willen we van daaruit innemen?
Bekijk nu al de video van Lucas Bolsius en Remco Limburg over wat tandenpoetsen nu te maken heeft met het VPNG congres.

Deze functionaliteit wordt niet weergegeven, aangezien u nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy.

Inschrijven voor het jaarcongres kan vanaf februari, blokkeer nu alvast je agenda. We hoorden trouwens geruchten dat Arjen Lubach op het congres komt...