Inloggen

In aansluiting op de eerste bijeenkomst van de Leerkring 'Verduurzaming bestaande particuliere woningvoorraad' vindt op 4 februari de tweede bijeenkomst plaats. 

Tijdens de eerste bijeenkomst heeft Erwin Mlecnik van de TU Delft de deelnemers meegenomen in het model van de klantreis. Mocht je deze eerste bijeenkomst gemist hebben, in het forum op het VPNG-platform vind je de presentatie van Erwin en diverse interessante internetlinks terug. 


Deel 2

Deze tweede bijeenkomst van de leerkring gaat Dirk Hoet van de Universiteit Gent dieper in op het model van de klantreis en de link tussen de klantreis en communicatie. Hij gaat ons de guideline voorstellen en neemt ons mee naar de 'Get started Triple A' pagina.


Deel 3

Reserveer alvast 11 februari van 12.00 uur tot 13.00 uur in je agenda voor de derde sessie van deze leerkring. De leerkring kent in totaal vijf sessies.


Aanmelden

Indien je je had aangemeld voor de eerste bijeenkomst van de leerkring, dan ben je automatisch ook aangemeld voor de tweede sessie. Heb je de eerste bijeenkomst gemist? Je bent van harte welkom.

  • Leerkring verduurzaming bestaande particuliere woning voorraad

 

BESTUUR VPNG

Francois van Doesburg, Afdelingsmanager Programma's en Projecten, Veenendaal
Fernando Salinas Camara, Hoofd afdeling Projecten, gemeente Zaanstad
Wilbert Wouters, Hoofd afdeling Ruimtelijke Uitvoering, Tilburg
Gert Bolkesteijn, Hoofd Team Projecten, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen
Bart van der Veer, Hoofd project- en programmamanagement bureau, Delft

 

De VPNG is een zelfstandige vereniging van 183 gemeentelijke projectbureaus en de provincies. Met 60 bijeenkomsten per jaar en ruim 8.400 aangehaakte project-, proces- en programmamanagers zijn wij de meest actieve community of practice voor opgavesturing van de lokale overheid. 


CONTACT

Heb je een praktische vraag over dit webinar? Neem dan contact op met Toin Routers, via t.routers@vpng.nl.
Wil je graag een bepaald thema terugzien in één van de activiteiten van de VPNG?  Mail Enrico Kraijo, e.kraijo@vpng.nl.